SAP S/4HANA

 

Creat pentru orice firmă ( indiferent de marime sau de activitate), SAP S/4HANA este o suită de business mai ușoară și mai eficientă, proiectată de SAP. Acesta are ca scop ușurarea activității unei firme prin intermediul gestionării diferitor informații ale departamentelor existente (precum departamentul de HR și departamentul de contabilitate). Câteva avantaje în folosirea acestuia sunt:

  • Reducerea anumitor costuri pe care o firmă le suportă (un exemplu ar fi costurile de audit)
  • Datorită numeroaselor funcții și aplicații pe care acesta le oferă, se deschide oportunitatea de a crea, finaliza și menține diferite proiecte în mediul digital, mai exact într-un singur program.

Conform site-ului oficial al companiei SAP, peste 60% din implementări ale aplicației sunt facute de către partenerii companiei (printre care și Romsys). Tot pe site-ul SAP, aflăm faptul că programul este proiectat pentru a susține tehnologii precum IoT(Internet of Things), analiză predictivă și Big Data.

Alături de consultanții SAP, Romsys vă poate răspunde la întrebările referitoare la acest program și vă poate ajuta în gasirea unor soluții eficiente.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul http://www.romsys.ro

 

 

logo

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s