Inteligența artificială

Aflat printre cele mai căutate proiecte ale viitorului, inteligența artificială este un concept care continuă să avanseze, găsindu-se diverse noi scopuri în care acesta poate fi folosit.

Inteligența artificială, prescurtat AI (Artificial Intelligence), a ajuns să facă parte din stilul de viață al oamenilor, sub diferite forme precum Siri sau Google Assistant. Este proiectat să răspundă la întrebări, să ofere informații și poate efectua diferite acțiuni ( un exemplu fiind apelarea contactului dorit dintr-un smartphone).

Totuși, acest concept se dovedește a fi folositor și în domeniul business-ului. Acesta este prezent sub forma unui asistent digital care poate iniția meeting-uri, conferințe, precum poate și ajuta persoanele aflate în întâlniri de afacere.

Scopul în business al inteligenței artificiale este de a crea un mediu de lucru mai ușor, mai eficient și mai antrenant în același timp.

AI are o relație stransă cu Big Data și Internet of Things, întrucăt AI procesează informațiile filtrate de Big Data, care au fost mai întâi preluate de Internet of Things. Așadar, AI are capacitatea, cu ajutorul algoritmilor de învățare, să adune informații, pe care mai apoi le împărtășește cu utilizatorul.

Romsys, alături de consultanții săi, vă poate răspunde la întrebările legate de Inteligența artificială, Internet of Things, precum și programe de analiză de date.

logo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s