SAP Machine Learning

Fiind un concept care este deja pus în aplicare, Machine Learning continuă să fie la curent cu noile cerințe. Acesta se referă la un program de analiză a datelor care oferă mașinăriilor capacitatea de a aduna informații și de a le folosi fără ca noi să le cerem acest lucru.

Scopul acestor programe este de a ajuta companiile să analizeze diferite informații, să contribuie la noi strategii și nu numai. Faptul că acestea au puterea de a invăța singure și de a împărtăși rezultatele obținute ne pot reduce timpul pe care noi îl dedicam acțiunii respective, iar acestea pot veni câte-odata cu răspunsuri la unele probleme. Nu numai domeniile de business pun în aplicare acest concept, cât și alte domenii precum: Health-Care și Transport.

Un astfel de program este creat de SAP și poartă numele de SAP Leonardo. Acesta lucrează împreuna cu SAP Cloud Platform, fiind elemente ale transformării digitale.  Programul ne poate ajuta să descoperim noi modele de business pe care le putem aplica în compania noastră.

Câteva tehnologii pe care SAP Leonardo le folosește sunt:

  • Internet of Things și Big Data– Cu ajutorul acestor concepte avem posibilitatea de a ne conecta la diferite device-uri pe care le deținem și de a stoca informațiile pe care le folosim.
  • Machine Learning
  • Design Thinking – Un ajutor care ne oferă informații și soluții.
  • Data Intelligence – Metoda prin care ne putem folosi de informațiile deținute sau pe care le putem oferi clienților.

Cum Machine Learning este un concept care avansează constant, este posibil ca în viitor, acestuia să i se adauge noi atribuții care ne pot facilita experiența în mediul business-ului, precum și în alte domenii.

logo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s