Mobility

Știm deja faptul că internetul și device-urile portabile ne oferă posibilitatea de a comunica și de a interacționa de la distanță, indiferent de locația noastră actuală, lucru care ne permite să începem, continuam și să finalizăm diferite proiecte și task-uri fără ca noi să participăm fizic la aceste acțiuni. Toate sunt efectuate prin intermediul internetului, cloud-ului și a numeroaselor aplicații pe care device-ul nostru le poate avea.

Mobility este un termen care se referă la accesibilitatea de a comunica și de a lucra de oriunde, atât timp cât ne folosim de un device care se poate conecta la internet. Acest lucru ne ajută să ne desfășurăm activitatea într-un mod mai practic și mai eficient.

Una din tehnologiile pe care Mobility le cuprinde se numește Unified Communications Technology (UC). Aceasta se referă la toate modalitățile de a comunica și colabora prin intermediul internetului.

Cu ajutorul acestei tehnologii, device-urile noastre au capabilitatea de a se conecta la internet pentru a transmite diferite tipuri de mesaje (precum mesaje vocale). Tot prin intermediul acesteia putem afla locația persoanei cu care purtăm o conversație și putem beneficia și de un inbox pentru mesajele primite care poate fi accesat prin email.

Datorită acestor tehnologii care alcătuiesc conceptul numit Mobility, comunicarea între două sau mai multe persoane a devenit mai accesibilă, mai ușoară și mai eficientă, acest lucru contribuind la buna funcționare a unei companii.

logo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s