SAP S/4HANA

SAP S/4HANA este o soluție de business mai ușoară și mai eficientă care funcționează împreună cu baza de date numită SAP HANA, ambele fiind proiectate de SAP.

Aceasta ne ajută foarte mult când vine vorba despre activități precum:

  • Finanțe
  • Cercetări și dezvoltare
  • Achiziții și aprovizionare
  • Resurse umane

Este important să ne desfășurăm activitatea într-un mediu sigur. SAP S/4HANA îndeplinește cele mai înalte standarde când vine vorba de securitate, oferindu-ne Data Protection, Virus Scanning și User Administration & Authentication.

Pe lângă Internet of Things și Big Data, aceasta mai susține tehnologii precum Machine Learning, In-Memory Computing și Embedded Analytics pentru a ne oferi o experiență cât mai completă posibil.

Știm deja faptul că peste 60% din implementări ale aplicației sunt facute de către partenerii companiei (printre care și Romsys). Aceștia sunt bine instruiți în acest domeniu și în mare parte tot aceștia se ocupă de proiect pentru a elibera clientul de această datorie.

Alături de consultanții SAP, Romsys vă poate răspunde la întrebările referitoare la acest program și vă poate ajuta în gasirea unor soluții eficiente.

logo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s