Prezentul în tehnologie

Se poate observa un avans uriaș în tehnologie într-un timp destul de scurt. De la primul computer sau primul smartphone, la variantele îmbunătățite ale acestora găsim o diferență imensă. Toate acestea se datorează nenumăratelor idei briliante ale oamenilor ce au urmat. Tehnologia a fost și este în continuare văzută ca un ajutor care ne invață și contribuie la dezvoltarea companiei.

Primul calculator, numit ENIAC (Electronic Numerical Integrator And Computer) a fost creat în anul 1946. Acesta avea o dimensiune mare și o greutate de 30 de tone și era folosit doar pentru calcule. Au trecut deja 72 de ani și am ajuns să folosim laptop-uri  și tablete de ultimă generație care ne încap până și în rucsacul pe care îl folosim la căratul lucrurilor de zi cu zi. Când vine vorba de ce pot face acestea opțiunile sunt nenumărate.

De la calcule și jocuri, până la programare și proiectare, acestea sunt capabile să ne completeze cerințele într-un timp record. Avem parte de o grămadă de programe care ne ajută în inițierea, menținerea și finalizarea proiectelor, sau aplicarea diferitelor concepte. Ne putem gândi la SAP S/4HANA care ne ajută să gestionăm diferite elemente ale companiei noastre.

Fel de fel de concepte, strategii și idei sunt create și funcționează cu ajutorul tehnologiei. Machine Learning, Artificial Intelligence, VR și AR, Cloud Computing și lista continuă, toate acestea având scopul de a ne îmbunătăți experiența la locul de muncă, precum și calitatea, seriozitatea și eficiența care se regăsesc în serviciile pe care le oferim clienților noștri.

Acest avans constant în tehnologie se datorează oamenilor care vor să ajute lumea precum și celor care au avut încredere în aceștia și au pus în aplicare metodele lor.

Ținând cont de rapiditatea acestuia, cum credeți că ne va ajuta tehnologia în viitor?

logo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s