Microsoft Azure

Descoperirea răspunsurilor și soluțiilor a devenit mai facilă datorită mediului digital. Când avem nevoie de o aplicație sau un program care ne-ar putea ajuta în desfășurarea activității nostre, mediul digital ne oferă oportunitatea de a alege dintre numeroasele variante disponibile. Totodată vrem ce este mai bun pentru noi și pentru clienții noștri. Este firesc.

Când vine vorba despre aplicații de servicii care se folosesc de Cloud, am vorbit despre SCP ( SAP Cloud Platform). Totuși mai există și alte programe de înaltă calitate care pot face același lucru. Ca de exemplu, Microsoft Azure.

Microsoft Azure este, precum SCP, o platformă de Cloud cu diferite funcționalități: baze de date, creare de aplicații și programe, analiză și multe altele. Funcțional pe mai multe sisteme de operare, precum Windows și Linux, Microsoft Azure iși dovedește stabilitatea și funcționalitatea indiferent de situație. Când vine vorba de prezență, acesta nu lasă de dorit. Atât timp cât suntem conectați la internet, acest amic este lângă noi și oricând gata să ne ajute.

Când vine vorba de tehnologiile pe care acesta le folosește, nu prea avem ce să reproșăm. Artificial Intelligence, Big Data, precum și alte aplicații SaaS -(Software as a service) ne sar în ajutor pentru a ne face munca mai ușoară. Totodată, acesta combină serviciile de PaaS (Platform as a Service) cu IaaS (Infrastructure as a Service), astfel implementarea diferitelor aplicații se pot face direct pe platforma acestuia.

Printre clienții mulțumiți se enumeră și Daimler, un producător de mașini și camioane premium. Aceștia se folosesc de Microsoft Azure DevTest Labs pentru a-și reduce timpul epuizat în anumite procese. ”Since using Azure DevTest Labs, we’ve seen our developer onboarding process drop from weeks to hours.”- Peter Rothlaender: Manager of Cloud Solutions,Daimler AG

Acestea sunt câteva din lucrurile pe care acesta poate să le facă, așadar putem lua în considerare acest serviciu când ne gândim la o soluție de top și eficientă.

logo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s