Diebold Nixdorf

În prezent tranzacțiile se fac prin intermediul resurselor financiare, mai exact al banilor. În locul trocului, valoarea fiecărui produs este reprezentată printr-o sumă de bani, aceștia fiind doar un intermediar pentru a reduce tranzacțiile multiple. Așadar dacă ne gândim la un exemplu, în loc să schimbăm o multitudine de pixuri pentru un singur birou, valoarea pixurilor, precum și valoarea birourilor este reprezentată de o sumă de bani.

Băncile au adus idei și soluții pentru a ne proteja resursele noastre financiare. Pe lângă faptul că acestea au grijă de bani, există anumite sisteme și tehnologii care ne asigură accesul la bugetul nostru. Plata prin card, prin internet sau retragerea banilor noștri din ATM-uri.

ATM-urile ne asigură retragerea fizică a sumei dorite din bugetul nostru la orice oră dorim. Acestea constau într-un aparat de diferite dimensiuni și diferite design-uri care ne identifică bugetul nostru aflat în contul cardului deținut.

Ca exemplu, putem lua ATM-urile produse de Diebold Nixdorf. Acestea produc diverse tipuri de bancomate de interior și exterior care servesc scopuri precum:

  • Plată de taxe și diferite tranzacții
  • Retragere de numerar
  • Interogare de sold

Când vine vorba de securitate, acestea sunt dotate cu tehnologii precum:

  • Senzori anti-cash trapping
  • Anti-manipulation card slot
  • Consumer awareness mirrors
  • Facial recognition

Acestea sunt doar câteva din tehnologiile folosite pentru a ne proteja conturile de diverse tipuri de atac asupra bugetului și tranzacțiilor noastre.

logo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s