Regulamentul de protecție a datelor personale (EU) 2016/679 în Romsys

Romsys are o experiență semnificativă în protecția datelor, măsurile tehnice și organizatorice fiind implementate ca parte a Sistemului de Management Integrat (certificat ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000-1, ISO 270001, ISO 22301).

Sistemul Integrat de Management Romsys a fost actualizat recent în conformitate cu noul Regulament (EU) 2016/679, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, asigurându-se astfel respectarea principiilor prelucrării datelor cu caracter personal și drepturile persoanelor vizate.

Pentru coordonarea activităților ce decurg din aplicarea Regulamentului (EU)  2016/679 atât în cadrul Romsys dar și pentru a oferi suport și expertiză în relațiile contractuale ce presupun prelucrări de date cu caracter personal, Romsys a organizat echipa responsabilă cu protecția datelor cu caracter personal (dataprotection@romsys.ro).

Totodată, ținând cont de cererile de piață și de deschiderea unor parteneriate noi în domeniul protecției datelor personale, Romsys și-a definit, ca parte a strategiei sale de business, pe anul 2018 o nouă linie de business care are ca scop furnizarea de instruire, consultanță și implementare a Regulamentului (EU) 2016/679.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s